Een ultiem sfeergevoel hebben thuis, maar dat is toch duur? Nee, een ultiem sfeergevoel is gewoon betaalbaar en dat is aantoonbaar. Stijlvol leefplezier in je eigen huis, dat wil toch iedereen?

 

Design en stijl

Een specifieke woonstijl die je persoonlijk kan ontwerpen en waarin je je stempel kan drukken. Dat zorgt voor een ultiem sfeergevoel, maar is dat erg duur? Dat hoeft absoluut niet duur te zijn, het is gewoon betaalbaar. Je moet alleen opzoek naar de juiste woonwinkel die je daarbij kan helpen. In mijn geval was dat een woonwinkel in Enschede,  een erg mooie woonwinkel die ook gevestigd is in Almelo.

Design en stijl, prijs-kwaliteitsverhouding en functionaliteit zijn echt de drie dingen die zij heel erg goed voor elkaar hebben. Ze tonen dagelijks aan dat een ultiem sfeergevoel gewoon betaalbaar is en dat het niet super duur is zoals iedereen denkt. Met een dikke 15 jaar ervaring in het vak hebben ze al vele mensen blij gemaakt, waaronder mij. Een breed en diep assortiment is aanwezig: vloeren, raambekleding, zitbekleding, complete woonprogramma’s, bedden en verlichting en een groot aanbod aan decoratie. Die allemaal nog onderverdeeld zijn in verschillende varianten.

Ervaring

Mijn ervaring bij dit bedrijf is erg fijn, ze hielpen me van a tot z en ik mocht mijn eigen inbreng geven en dat vond ik het fijnste. Ze gaven me veel advies, advies niet allen over styling en interieur, maar advies over alles wat je nodig had. Kleuren, voor de aankoop, tijdens de aankoop en inrichting. Advies waar ik veel aan heb gehad tijdens de aankoop van de spullen om mijn ultieme sfeergevoel te creëren.

Zodra je je eigen inbreng kan geven en je zelf kunt kijken hoe of wat, richt je je huis op jouw manier in. En dat zorgt voor het ultieme sfeergevoel wat je in huis wilt hebben.